Close
Email: sagetherapie@hotmail.com
Ma, Di, Do & Vrij : 9u –20u
Woensdagen & Weekends: Gesloten
Schoolvakanties andere openingsdagen
INTAKE EN BEHANDELING

Wanneer ik voor het eerst bij u langskom of u mijn praktijk bezoekt voor een massage, zal ik u vooraf een aantal vragen stellen (anamnese). Het is van groot belang dat ik uw medische achtergrond ken. Bij bepaalde aandoeningen mag er niet gemasseerd worden (absolute contra-indicaties), dit wil dus zeggen dat in sommige gevallen de klacht zal verergeren. Dit wil niet altijd zeggen dat u géén massage kan ontvangen, afhankelijk van de aandoening kan het zijn dat we gewoon enkele lichaamsdelen vermijden.

 

De vragen tijdens de anamnese zijn persoonlijk van aard en worden expliciet beschermt, dit blijft dus tussen u en mij!

MASSAGE-OLIE

Zoals u wel weet bestaan er honderden types massage-olie.

Wij kiezen voor u, of in samenspraak, een olie die bij u en uw behandeling past.

 

BELANGRIJK:

De oliën die wij gebruiken zijn 100% natuurlijk !!

Tevens zijn de producten vrij van Sulfaten, Parabenen, kleurstoffen en Minerale oliën.

HYGIENE

Hygiëne staat hoog aangeschreven in mijn praktijk. Er wordt gezorgd voor een aangename werkruimte en zuivere handdoeken bij iedere klant. Het is prettig als ook u denkt aan hygiëne, daarom verzoek ik u om u even te douchen voor u naar de praktijk komt. Dit werkt niet alleen prettig voor de masseur, maar voor uzelf is het ook fijner om de behandeling te ondergaan.

ONTSPANNING

Zet uw GSM stil of uit, niets is zo vervelend als een telefoontoestel dat afgaat tijdens de sessie. Mijn mobieltje zal ook uitstaan tijdens alle behandelingen om de massages zo ongestoord mogelijk te laten verlopen. Tevens raad ik u ook aan om tijdig te arriveren in de praktijk zodat u in alle rust en op het gemak kunt starten aan de massage.

AANSPRAKELIJKHEID

Massagepraktijk SaGe is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen. De praktijk is niet aansprakelijk voor gevolgen die voortvloeien uit het behandelen van niet door klant genoemde aandoeningen, symptomen en blessures. Een massage kan ten alle tijden worden stopgezet indien er twijfel is over een aandoening of blessure. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelende arts hierin toestemt. De massage stelt geen diagnoses, werkt niet medisch en is preventief.

BETALING EN CADEAUBONNEN

Elke behandeling dient contant betaald te worden, liefst ook zo veel mogelijk gepast. Indien er is overeen gekomen om via factuur af te rekenen, dient deze uiterlijk 30 dagen na factuurdatum te zijn voldaan. Cadeaubonnen kunnen niet worden ingeruild voor contanten en dienen in één keer besteed te worden. De bon is 1 jaar geldig, waarvan de uiterste datum vermeld staat op de voorzijde.

PROFESSIONALITEIT EN RESPECT

Massagepraktijk SaGe biedt enkel professionele massages aan! De behandelingen richten zich op het verbeteren van het menselijk welzijn van lichaam en geest, er worden dus GEEN erotische massages aangeboden!

AAN HUIS...

Indien de massages op locatie doorgaan, zoals bij u aan huis, zal ik zorgen voor al het nodige materiaal. Zo zal ik meenemen: - Massageolie - Massagetafel / behandeltafel - Handdoeken - Muziek (indien gewenst) Het enige waar uzelf nog voor dient te zorgen is dat de ruimte, waar gemasseerd zal worden, is opgewarmd tot een aangename temperatuur.