Over mij

Close
Email: sagetherapie@hotmail.com
Ma, Di, Do & Vrij : 9u –20u
Woensdagen & Weekends: Gesloten
Schoolvakanties andere openingsdagen
Over mij

Hallo en welkom op mijn website.

Hallo en welkom op mijn website. Mijn naam is Sandrina Gemels. Ik woon al heel mijn leven in het prachtige Midden-Limburg in de gemeente Diepenbeek en baat hier sinds 2017 ook mijn eigen beauty-salon aan huis uit.

Mijn passies/drijfveren draaien rond creatief bezig zijn. Als kind volgde ik jaren muziekschool waar ik verschillende instrumenten leerde bespelen en… tekenen en knutselen. Na mijn middelbare studies aan het kunsthumaniora in Hasselt,  heb ik mijn bachelordiploma als Interieurarchitect behaald. Een job als Interieurarchitect heb ik altijd met veel plezier gedaan, maar hier kwam ook veel veel spanning en stress bij kijken. Om dit te compenseren ben ik me gaan bijscholen als massagetherapeut en heb ik mijn voltijdse baan ingeruild in een part-time job om als therapeut aan de slag te kunnen. Ik deed al snel ervaring op in verschillende wellness-centra en schoolde me alsmaar meer bij in verschillende massagetechnieken. Ik startte een zaakje op voor massages aan huis, maar al snel kwam de vraag of ik ook andere behandelingen kon aanbieden, zoals pedicure en gelaatsbehandelingen, en of ik thuis ook een eigen praktijk had. Het vervolg kan u al raden. Ik schoolde mij bij als gespecialiseerd pedicure en schoonheidsspecialiste en… opende mijn praktijk aan huis SaGe - Massage & Beauty.

Geregeld volg ik bijscholingen om zo mijn talent verder te ontwikkelen. De mening van u, als klant, is daarom zeer belangrijk voor mij. Ik streef naar perfectionisme en kwaliteit, waarbij het welzijn van de klant centraal staat, en maak enkel gebruik van hoogwaardige materialen en producten voor behandelingen en dit in mijn huiselijke en gezellige salon.

Kom met een goed en zelfzeker gevoel naar buiten.

Kom met een goed en zelfzeker gevoel naar buiten